Fransförlängning i Strömstad

Ögonfransförlängning

Vi på Salong Inside out har många års erfarenhet inom fransförlängning och gått flera utbildningar i både teknik, lärande, härdplastutbildning, hygien och utförande. Vi utbildar oss löpande då vi hela tiden strävar att bli bättre. Vi arbetar endast med singlestekniken, i en och en men även till att skapa volym i flera fransar som vi skapar i knippen. Detta är den tryggaste och mest säkraste metoden inom ögonfransförlängning. Den naturliga fransens livslängd utanför huden är cirka 2 månader. När den är mogen att ramla av följer automatiskt din fransextension med. Då alla dina fransar befinner sig i olika växtfas får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. För bästa effekt på din fransfölängning rekommenderas återbesök för påfyllning var 3-4:e vecka.

Singles

Tekniken innebär att man endast sätter en enda extension på varje fullvuxen naturlig frans. På så vis är metoden helt smärtfri och sliter inte på dina egna fransar. Dock måste fransstylisten jobba tekniskt korrekt för att metoden skall ge absolut toppresultat.

Volymfransar

Volymfransar är det allra senaste och hetaste inom fransförlängning. Här är fransen mycket tunnare, mjukare och lättare i sin struktur, vilket gör att det är mycket skonsamt för dina egna fransar, inget som sliter. Detta innebär att man sätter flera små fransar i små knippen på din naturliga frans (EJ FLARES)

Effekten blir från naturlig vardagslook till fluffig, dramatisk Hollywood-glamlook. Vi erbjuder även det allra hetaste som är MEGA VOLYM där fransen är jätte tunn, vilket gör att vi kan skapa ännu mer svarta, fluffiga och täta utan att slita på dina egna. Genom att du talar om dina önskemål skapar vi dina drömfransar.

Priser

Nytt set fransar (Singel vanliga) ca 120 min 895:-

Nytt set Black Diamonds, Flatlash (singelfrans med ett fylligare utseende) 995:-

Påfyllning

Du kan endast komma och fylla på dina fransar om du ursprungligen satt dina fransar hos oss. Vi som sätter fransar använder olika leverantörer av fransar och lim och detta gör att jag ej kan garantera kvaliten på dina fransar om vi ej gjort de från början. Det bästa är att alltid gå till den fransstylist som satt dina fransar ursprungligen för att få ett kvalitesmässigt väl utfört arbete. Kommer du från en annan fransstylist tar vi först bort de gamla och sen gör ett nytt set!

Återbesök upp till 3 veckor från, 590:-

Återbesök upp till 4 veckor från, 625:-

Återbesök upp till 5 veckor från, 690:-

Efter 5 veckor gäller samma pris för ett nytt set, eller om du har mindre än 15 st fransarextensions kvar.

Priser

Nytt set Volym/singel mix 1095:-

​Nytt set Volym soft 1195:-

​Nytt set Volym lyx 1295:-

Påfyllnad

Påfyllnad från 625:-

Påfyllning rekommenderas efter 3-4 veckor

Bonuskort